Susanne I. Frederiksen

Susanne I. Frederiksen

Billedkunstner

Fra jeg startede med at male i 1998 og så til nu, er der sket rigtig meget – ikke kun med maleriet, men også med hele min tilgang og mit syn på kunsten.

Var jeg dengang blevet spurgt om jeg nogensinde ville komme til at male abstrakte malerier, havde svaret uden betænkningstid været et klart nej, det var slet ikke mig.

I dag finder jeg det utroligt spændende, ikke kun at male rent abstrakt, men som en måde at “twiste” et mere naturalistisk landskab på.

Jeg arbejder meget med dybde og enkelthed, som svinger mellem det abstrakte og det naturalistiske, hvilket giver plads til, at beskueren selv kan arbejde sig ind i maleriet. Der må gerne være noget ubestemt, der taler til fantasien.

Undervisning:

Har du/I lyst til en dag i det kreative hjørne, enten som enkeltperson eller i fællesskab med dine kolleger, venner eller familie?. Så kontakt mig og hør nærmere omkring undervisning i maling, collage m.v..

Kontakt

Send mig en mail

13 + 7 =